Skapende aktører

Portrett Trine Franksdatter

KOMPONIST

Trine Franksdatter

Trine er snart ferdig utdannet komponist fra Norges Musikkhøgskole. I dette prosjektet er hun initiativtaker og prosjektleder i tillegg til å ha skrevet hele musikalen. Hun jobber for tiden med “Snøkvit”, en barneopera til Den Norske Opera og Ballett, og skal etter denne skrive en tysk barneopera på bestilling fra Schlossfestspiele i Marburg. I tillegg til teatermusikk jobber Trine veldig mye med sang og kor. Hun driver Staffeldtsgate Vokalensemble, og jobber på bestilling fra flere norske kor. Hun vant sommeren 2014 den internasjonalt utlyste korarrangørkonkurransen i anledning Alf Prøysen jubileet.

Portrett Silje Klommestein Kristiansen

TEKSTFORFATTER

Silje Klommestein Kristiansen

Silje er sosionom og har mastergrad i sosialt arbeid fra Cape Town. Til daglig jobber hun på Legevakten i Oslo, med kriser, traumer og beredskap. Silje har bakgrunn fra teaterproduksjon og har i flere år skrevet tekster. Hun har blant annet bidratt til flere av Trines konserter som Awake North Wind og Shadows Flee. Silje er Trines hyppigst brukte tekstforfatter, og sammen har de skrevet “KOYDON, Legenden om Havfolket”.

Portrett Linn Iren Sjånes Rødvand

SPRÅKUTVIKLER/LINGVIST

Linn Iren Sjånes Rødvand

Linn Iren Sjånes Rødvand har gjennom sin bachelorgrad i lingvistikk (språkvitenskap) ved Universitet i Oslo lært om ulike grammatiske systemer og elementer som brukes i verdens språk for å uttrykke ulike betydninger. Hun har fordypet seg i spansk og nederlandsk språk, og også gått mer i dybden på urspråket crees grammatiske system. Hennes fascinasjon for at det er mulig å uttrykke én betydning med så mange ulike grammatiske hjelpemidler var en drivkraft for å skape et eget grammatisk system til det fiktive språket omakoy som benyttes i musikalen.

Logo Arkitektur- og designhøyskolen i Oslo

SCENOGRAFI

Studenter fra Arkitekthøgskolen, Oslo

Mona Kleven Lauritzen, MA industridesign og interaksjonsdesign. Ingrid Herigstad, MA industridesign og interaksjonsdesign. Peik Elias, Design. Lucinda Jane Baggett, Arkitektur.

Portrett Marit Marman

KOSTYME & SMINKE

Marit Marman

Marit studerer Kristendom, Kultur og Læring ved Universitetet i Oslo.Tidligere har hun gått på Romerike folkehøgskole på linjen Kostyme og Teatersminke. I dette prosjektet jobber Marit som Hår og Make-up artist samt kostymedesigner. Hun har tidligere jobbet med flere oppsetninger og teater og har lang erfaring innen søm og sminke.

Portrett Elisabeth Mainy

SMINKE/SPESIALEFFEKTER

Elisabeth Mainy

Elisabeth er utdannet spesialeffektsminkør ved NISS. Hun har de siste årene jobbet som freelancer og har ordnet sminke og effekter på flere kortfilmer og reklamer. “Flicker” og “Generasjon minus” er to kommende filmer hvor hun har deltatt på flere plan og fått jobbet med mange kjente aktører.

Portrett Henrik Evensen

ILLUSTRATØR

Henrik Evensen

Henrik Evensen er illustratør og 3D generalist hos Storyline Studios. Han jobber innenfor en unik og vakker visuell estetikk som ofte sammenfaller ekstremt godt med Trines skrivestil. De har flere prosjekter bak seg både innenfor film og spill, og det blir nok flere samarbeidsprosjekter i framtiden.

Utøvende aktører

Portrett Gunvald Ottesen

DIRIGENT

Gunvald Ottesen

21 år gammel og kommer fra Stord. Han startet for alvor å dirigere da han gikk på Toneheim Folkehøgskole, og går nå andre året av sin bachelorgrad i dirigering ved Norges Musikkhøgskole. Her studerer han hos Ole Kristian Ruud og Sigmund Thorp, i tillegg til å ta fiolintimer hos Terje Moe Hansen. Gunvald har valgt å fokusere store deler av studiene sine inn på scenemusikk, særlig i form av opera og musikal.

Portrett Hans Petter Hammersmark

“ELOHIM”

Hans Petter Hammersmark

Hans Petter Hammersmark deltok i The Voice 2012 og holdt helt til semifinaleplass. Etter dette har han gjort Beat for Beat, korist på Nobel Fredspris konsert, solist i Oslo Gospel Choir og gospelturne med Samuel Ljungblad (Sverige). Med bachelorgrad i musikk jobber han i dag med forskjellige prosjekter blant annet innen gospel og spiller nå hovedrollen i “KOYDON, Legenden om Havfolket”.

Portrett Ingrid Neset

“MAKADIA”

Ingrid Neset

Ingrid Neset er sanger, og studerer for tiden musikkteater på Bårdar-akademiet i Oslo. Hun har en bachelor i utøvende musikk fra Høgskolen i Staffeldtsgate, med hovedvekt på sang. Hun har i flere år vært med i Staffeldtsgate Vokalensemble under ledelse av Trine Franksdatter. Hun skriver også egne sanger og driver med solistvirksomhet.

Portrett Norges Dansehøyskole

Dans & Koreografi

Avgangsklassen i Jazzballett fra Norges Dansehøyskole

Edward Sembatya (Siel)
Anne Jorunn Bauge
Stina Bakkebø Baadsvik
Shanie Helen Berglund Francis
Astrid Marie Gullstad
Linn Hamnvik
Siri Tuen Hansen
Jorid Mjøs Jakobsen
Stine Larsen Jensen
Louise Johansen
Janniche Jonassen
Caroline Mejdell
Therese Opsahl
Guro Eide Paulsen
Mette Pedersen
Susann Jeanett Ulvang
Silje-Olava Bakken (Kun koreografi)
Mina Hattestad Weider (Kun koreografi)

Portrett Koret

KORET

Staffeldtsgate Vokalensemble Extended

Renate Ekerhovd (“Joha”)
Simone Krallmann (“Frantél”)
Hedvig Haugerud
Elizabeth Balfour
Ingrid Margitte Narvesen
Ingrid Vik Henriksen
Linn Iren Sjånes Rødvand
Ingrid Neset
Torhild Larsen Nygård
Siv Maren Sandvik
Ragnhild Aarvik
Kine Elisabeth Lundervold
Shamira Marlene Asp
Ingrid Kinne Solsvik
Elisabeth Spydevold
Kristine Tveit
Solveig Skaar Eliassen

Norges Musikkhøgskole Logo

ORKESTER

Utøvere fra Norges Musikkhøgskole & Barratt Due

Strykere: Jonas Østervold, Ane Emilie Vold Mickelsson, Ruth Heney, Emilie Norum Gudim, Nicolai Ravn Aarskog, Joachim Orseth, Ane Bergliot Sandnes Oftedal

Treblåsere: Agnethe Sperre Sørlien, Aurora Remme, Espen Aas, Kathrine Kirkeng Oseid, Fergus McAlpine
Messing: Trude Marie Jensen, Håvard Vaage, Magnus Vangsnes Bjørgo
Perkusjon: Petter Haukaas, Kristoffer Almås, Bjørn-Christian Svarstad, Håkon Skjæret

Markedsføring

Portrett Urda Blichfeldt

WEB DESIGN

Urda Blichfeldt

Urda Blichfeldt går siste året av en bachelor i art direction ved Westerdals ACT. Hun er interessert i markedsføring, design og redaksjonelt arbeid, og brenner for å finne gode visuelle løsninger. Våren 2015 starter hun i praksis hos magasinet A New Type of Imprint.

Koydon Logo

GRAFISK DESIGNER

Magritt Sandberg

 

Programmerer

Tommy Kihlstrøm

Developer: Tommy Kihlstrøm
Design: Urda Blichfeldt